Denne siden inneholder annonsør innhold.
Ny samarbeidspartner
get|FOOD tilbyr mobil og online bestilling for serveringssteder. Løsningen er dekker flere behov og er i bruk på mange ulike steder, alt fra Hunderfossen familiepark og Akvariet i Bergen til vertshus, hoteller, restauranter, gatekjøkken og bakerier.
Her er hovedpunktene:
- QR-løsning for bestilling fra bord.
- Online take-away webshop som kobles opp mot Facebookprofilen deres, webside, google og getfood.no
- Enkel løsning for bordreservasjon.
- Hvis dere har en Windowsbasert kasse så kjører get|FOOD på den – ikke behov for ekstra utstyr.
- Det skrives ut bong automatisk når det kommer en bestilling.
- Kunden betaler direkte til dere, og dere får redusert pris på online betalingsløsning med Vipps, Kort og Apple Pay.
Gratis oppsett for medlemmer av NGS Servering medlemmer. For mer informasjon ta kontakt med Thor N. Holum +47 95203432 eller thor.holum@foody.no
Se demo her
SPOOKY HALLOWEEN IDEER TIL DIN MENY
Her finner du inspirasjon og varene
Visste du at pizza er Norges favorittmat?
Orkla Foods Norge har vært pizzaguru i over 40 år og har perfeksjonert kunsten å lage den perfekte pizzaen. Vi vet akkurat hva som skal til for at du skal lykkes med din pizza! Stabburet Pizza har produkter med ulike grader av ferdigstillelse, og finner den beste løsningen tilpasset dine behov. Vi har alle de hemmelige triksene som vil gjøre din pizzaopplevelse til en suksess. Skap den ultimate pizzaopplevelsen med våre halvstekte pizzabunner. Få ekte restaurantkvalitet med en luftig og saftig bunn. Spar tid med enkel montering, oppnå perfekt kvalitet hver gang, og få full kontroll på de mest verdifulle ingrediensene. Se produktene og les mer her.
Ny spennende produkter fra Findus.
Klipp på bilde under for å få ny inspersion til menyen.
To saftige nyheter fra UNIL+
Vi lanserer to «tyske» pølser:
Rause 180 grams stekepølser; Currywurst og Frankfurter.
Disse er perfekte til sommerens grill, i food truck, som loaded dogs, i gryter, på oktoberfesten til høsten, del pølsa i to eller tre og du har en annen porsjonsstørrelse.
Les mer om nyhetene her
Carpaccio på menyen?
Carpaccio ble servert første gang på Harry’s bar i Venezia rundt 1950. Siden
da har den blitt et populært innslag på menyer rundt hele kloden.
Å lage carpaccio kan by på flere utfordringer, med mye prep og hygiene
utfordringer. Nå slipper du å tenke på dette; Nå kan du få kjøpt ferdig preppa
carpaccio fra Unil+ Vår carpaccio er skåret av U.S. Angus kjøtt. Kjøttet er skivet
tynt og ligger i «takstein» på et plastark og passer på en rund tallerken. Hver porsjon er på 80 gram. Ønsker du mindre porsjoner kan denne lett deles mens den er frossen og man legger opp porsjoner på 40 gram. Dette tas ut fryst og legges over på tallerken og plasten dras av. Det tar 10-15 min så er carpaccioen tint og klar til å bli garnert!
Carpaccio på menyen?
Det er lettere enn du tror! – se video her
Carpaccio av Angus US beef
på paktiske ark av 80 g
Epd: 3187580
Nyheter fra Coca‑Cola i uke 18
Fanta Exotic er vår bestselgende Fanta smak!
Fanta Exotic scorer best både på smaksrelevans og relevans for yngre forbrukere. Vi hører på forbruker og tilbyr nå også sukkerfri variant. Produktet vil være et inn/ut produkt og vil tas ut av sortiment uke 38. Les mer her
Monster Ultra Peachy Keen 0,5l
Saftig ferskensmak kombinert med Monsters hemmelige Energy Blend.
Overraskende lett – uten sukker! Les mer her
Klar for ny sesong?
Sjekk ut sesong siden vår. Her finner du oppdatert sortiment på sukkervarer, is kataloger og papir/dispensere- Se mer her
Per’s har siden 1961 produsert håndlagede kvalitetsprodukter til restauranter og storhusholdning over hele Norge. Alle produktene våre er fri for allergener. Produktene til Per’s har mottatt flere priser i NM Kjøttprodukter og er blant de mestvinnende i bransjen. Se vårt pålegg og spekemat sortiment! Nå har gleden vi gleden av å fortelle at mange av disse Matskattene nå ligger inne hos ASKO. Les mer om Per’s her. Ønsker du kontakt ring Jørgen tlf 988 83 146 e-post jorgen@preskjokken.no
Mange spennende nyheter fra Q meieriene
I produkt oversikten finner du både nyheter og de produktene du kjenner fra før.
Nyheter fra uke 8
Kundene dine er mer prisbevisste, men vil fortsatt ha mat som er bra for kropp og klode. Også vil de kose seg. Alt dette har vi hatt med oss når vi har utviklet vinterens nyheter, som blant annet inkluderer oppskåret grovbrød, grovt burgerbrød og ostebolle. Les mer her
Kjøp lokale oster hos ASKO.
Viste du at det ligger inne over 150 forskjellige oster hos ASKO. Mange av disse kommer fra lokale produsenter. Takket være store aktører som Tine og Oluf Lorentzen med flere kan du som ASKO kunde bestille disse flotte produktene.
Per’s har siden 1961 produsert håndlagede kvalitetsprodukter til restauranter og storhusholdning over hele Norge. Alle produktene våre er fri for allergener. Produktene til Per’s har mottatt flere priser i NM Kjøttprodukter og er blant de mestvinnende i bransjen. Se vårt pålegg og spekemat sortiment! Nå har gleden vi gleden av å fortelle at mange av disse Matskattene nå ligger inne hos ASKO. Les mer om Per’s her. Ønsker du kontakt ring Jørgen tlf 988 83 146 e-post jorgen@preskjokken.no
Finn lokale skatter
Lokalmat er en varegruppe med kraftig vekst og et sterkt focus blant både serveringssteder og forbrukere. Interessen øker og det er stadig etterspørsel etter kvalitetsprodukter med en god historie. Vi har stort sortiment og tilby lokalmatprodukter i alle varegrupper.