Denne siden inneholder annonsør innhold.

Carpaccio på menyen?

Carpaccio ble servert første gang på Harry’s bar i Venezia rundt 1950. Siden
da har den blitt et populært innslag på menyer rundt hele kloden.
Å lage carpaccio kan by på flere utfordringer, med mye prep og hygiene
utfordringer. Nå slipper du å tenke på dette; Nå kan du få kjøpt ferdig preppa
carpaccio fra Unil+ Vår carpaccio er skåret av U.S. Angus kjøtt. Kjøttet er skivet
tynt og ligger i «takstein» på et plastark og passer på en rund tallerken. Hver porsjon er på 80 gram. Ønsker du mindre porsjoner kan denne lett deles mens den er frossen og man legger opp porsjoner på 40 gram. Dette tas ut fryst og legges over på tallerken og plasten dras av. Det tar 10-15 min så er carpaccioen tint og klar til å bli garnert!
Carpaccio på menyen?
Det er lettere enn du tror! – se video her

Carpaccio av Angus US beef
på paktiske ark av 80 g
Epd: 3187580

Nå går det fort mot 17 mai!

På tide å tenke på menyer og dekking til nasjonal dagen som faller på en fredag i år. Også dette med leveringer fra ASKO i forhold til at det blir en langhelg og mye servering om været blir bra. Her finner du et lite utvalg av lys og servietter. Når det gjelder dager som 17 mai, konfirmasjoner og bryllup finner du det du trenger hos Idun når det gjelder den store kaka. Se katalogen under. Ønsker du å kjøpe ferdig marsipankake finner du det her (logg inn i askoservering.no for å se hele utvalget)

Klar for ny sesong?

Sjekk ut sesong siden vår. Her finner du oppdatert sortiment på sukkervarer, is kataloger og papir/dispensere- Se mer her

Per’s har siden 1961 produsert håndlagede kvalitetsprodukter til restauranter og storhusholdning over hele Norge. Alle produktene våre er fri for allergener. Produktene til Per’s har mottatt flere priser i NM Kjøttprodukter og er blant de mestvinnende i bransjen. Se vårt pålegg og spekemat sortiment! Nå har gleden vi gleden av å fortelle at mange av disse Matskattene nå ligger inne hos ASKO. Les mer om Per’s her. Ønsker du kontakt ring Jørgen tlf 988 83 146 e-post jorgen@preskjokken.no

Mange spennende nyheter fra Q meieriene

I produkt oversikten finner du både nyheter og de produktene du kjenner fra før.

Nyheter uke 8

Blant nyhetene er ny smak av Powerade- Golden Mango denne inneholder relectrolytes og vitamin B6.

Nå kommer Monster Energy Zero Sugar! I over 20 år har den perfeksjonerte smaken av Monster Energy engasjert forbrukere og fans over hele verden. Endelig kommer den uten sukker, men med samme ikoniske smak!

Nå lanseres den beste Fanta noensinne!

Les mer om nyhetene her

Nyheter fra uke 8

Kundene dine er mer prisbevisste, men vil fortsatt ha mat som er bra for kropp og klode. Også vil de kose seg. Alt dette har vi hatt med oss når vi har utviklet vinterens nyheter, som blant annet inkluderer oppskåret grovbrød, grovt burgerbrød og ostebolle. Les mer her

Kjøp lokale oster hos ASKO.

Viste du at det ligger inne over 150 forskjellige oster hos ASKO. Mange av disse kommer fra lokale produsenter. Takket være store aktører som Tine og Oluf Lorentzen med flere kan du som ASKO kunde bestille disse flotte produktene.

Per’s har siden 1961 produsert håndlagede kvalitetsprodukter til restauranter og storhusholdning over hele Norge. Alle produktene våre er fri for allergener. Produktene til Per’s har mottatt flere priser i NM Kjøttprodukter og er blant de mestvinnende i bransjen. Se vårt pålegg og spekemat sortiment! Nå har gleden vi gleden av å fortelle at mange av disse Matskattene nå ligger inne hos ASKO. Les mer om Per’s her. Ønsker du kontakt ring Jørgen tlf 988 83 146 e-post jorgen@preskjokken.no

Finn lokale skatter

Lokalmat er en varegruppe med kraftig vekst og et sterkt focus blant både serveringssteder og forbrukere. Interessen øker og det er stadig etterspørsel etter kvalitetsprodukter med en god historie. Vi har stort sortiment og tilby lokalmatprodukter i alle varegrupper.