Alt du trenger til sommer sesongen!

Vi samlet nyttig informasjon slik at jobben skal gå lettere. Ofte i løpet at året har epd nr blitt oppdatert. Det kommer også nye produkter. Så det er lurt å rydde i handlelisten før sesongen begynner.

Les mer om dette her

Spennende produkter fra Roar Stang

Roar Stang Kjøtt AS ble stiftet i 2005 av Paal Stang og Svein-Erik Lunde. Selskapet er en videreføring av familiebedriften Stang, som har produsert næringsmidler av høy kvalitet siden tidlig 70-tallet. Selskapet har de siste årene hatt en solid vekst, mange nye avtaler er inngått og omsetningen øker. Veksten er kontrollert, slik at selskapet ikke tar på seg mer enn vi kan levere med høy kvalitet og med full kontroll. For noen år tilbake flyttet vi inn i et nytt moderne produksjonsanlegg, slik at vi kan møte den sterke konkurransen i markedet og myndigheters krav. Vi vil med dette stå godt rustet til å ivareta forbrukernes ønsker om et bredt utvalg av gode kvalitets produkter også for fremtiden.

Kylling shawarma halal er et kvalitetsprodukt som passer til pizza, wrap,  baguette, focaccia og gyros for å nevne noen. Dette tilbedes enkelt: tines-varmes- serveres.

Dønner mix halal er et annet smakfullt produkt som består av oksekjøtt, lam og kylling. Perfekt for den gode kvalitets kebab og ikke minst for pizza topping. Dette tilbedes enkelt: tines-varmes- serveres.

Nyhet til din sommermeny fra Vestfold Fugl!

Kyllingsteak er et anvendelig produkt som passer utmerket i en burger, i en wraps, i en steam buns eller som en «steak» på tallerken med godt tilbehør. 

Vi har gjort jobben for deg. Dette er en sikker og robust vinner, med et bredt bruksområde.  

Våre steak passer utmerket som:

-Hovedrollen på en tallerkenrett

-Steambuns

-Burger

-Sandwich

-Gryter, supper og Bowls

-Salater

Og mye mye mer.. Les mer om produktene her

Nyhet fra One Shot!

Barnas sommer favoritt er One Shot nye smak Sirkus. Med en fantastisk god smak av tyggegummi og tutti frutti strøssel blir dette favoritt for store og små barn!

Q Kefir er godt for magen og immunforsvaret! 

Q-Meieriene tar neste steg, bryter syrnet monopolet og lanserer Q-Kefir i smakene Blåbær & Solbær, og Mango & Appelsin.

Innovasjonen er forbrukerdrevet og ideen fikk vi fra Per Arne; «Hei! I Tyrkia får man kjøpt kefir med forskjellige smaker. Blant norske turister er de veldig populære. Kanskje det kunne vært noe for Norge også?». God idé! 

Hele 15 utvalgte melkesyrebakterier gir Q Kefir den bredeste bakteriesammensetningen i markedet. Den inneholder også vitamin D som er godt for mage og immunforsvaret*. Q Kefir har en frisk smak, fyldig konsistens og perlende munnfølelse. De vennlige og naturlige bakteriene, sammen med vitaminer og mineraler gjør godt for deg. 

(*Q Kefir er kilde til kalsium og vitamin D. Kalsium bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt, og vitamin D bidrar til immunforsvarets normale funksjon. Q Kefir kan inngå som en del av et balansert kosthold og en sunn livsstil). Les mer om produktene her

Mye spennende fra Aass bryggerier!

Blant årets nyheter finner du mange spennende produkter både lokale Oslovarianter og nyheter med mangosmak. Det kommer også alkoholfrie alternativer i Aass uten serien og en sommer brus uten sukker.

SKÅRET – en helt ny måte å oppleve iskrem på

Hos Hennig-Olsen Is er vi alltid utforskende, kreative og lekende når det gjelder smak. Vi mikser, blander og oppdager. Toppinger, crumbles, strøssel, biter, bær og sauser kan blandes på uendelige måter. Det er slik vi fant fram til Skåret.

Servere dine kunder en veldig god is, pent på en tallerken, og du kan velge mellom 14 forskjellige smaker! Les mer om hvilken smaks varianter som finnes her

Mye spennende fra Coca Cola fra uke 18!

Også i år blir det jakt på de tre hemmelige eksotiske Fanta smakene. Det vil også i år være flott premier. Ta kontakt med din Cola konsulent for materiell. Fuzetea kommer med ny, sukkerfri smak: Raspberry Mint. Også Monster har kommer med nyheten Ultra Gold – frisk smak av ananas. Zero sugar vokser nesten 2x raskere enn ordinær energidrikk. Klassikeren Kuli kommer i ny drakt mot uke 38. Også viktig å huske på Powerade Mountain Blast Zero som har god vekst.

Sjekk ut små is nyhetene fra Henning Olsen!

Små is-nyhetene er klare

Kataloger og kataloger fra UNIL+

UNIL+ er Norgesgruppen sin egen leverandør. Om du søker på UNIL+ i askoservering vil du finne alt fra First Price dagligvare produkter til premium storhusholdning. De har også eget vinsortiment. De favner også om lokale leverandører som Telemarksrøra , Prima Jæren og Finnmark Rein for å nevne noen. Du finner også produkter fra Levoni som produserer Italiensk kjøtt med fokus på modningstid. Er du på jakt etter hjemmelaget ferdigretter har UNIL+ produktene fra Matbørsen. Du vil også finne en verden av oster og et hav av fisk og skaldyr.

Nyheter fra KANDA

Nye spennende burger varianter både kjøtt, kylling og vegetar varianter. Også ny serie med Vegan dressinger finner du nå i sortimentet. Porsjons kebab finnes også. Finn produktene på nettsiden eller i askoservering.no

Nå skjer det helsprø ting hos Slåtto!

De paner det meste -dette er spennende produkter til sommer menyen. Her finner du alle produktene med meny forslag. Om du tar kontakter Slåtto har de også materiell for å få et helsprøtt salg i sommer.

Vil du servere fersk bakst med minimal innsats fra Lantmännen. 

Da er våre nye ferdigstekte boller som kun tines før servering perfekte for deg! Bakt i bollelandet Norge slik at alt fra hoteller og kantiner til kiosker og campingplasser kan gi kundene det de vil ha.

Ønsker du at gjestene tenker «wow, så lekkert!» når de ser brødbuffeten din? Da bør du prøve vårt nye halvmeter lange buffetbrød som både er et blikkfang på bordet, gir jevnt store blingser og gir minimalt med svinn.

Les mer om nyhetene fra om nyhetene her

Mye spennende fra Duni denne våren.

De nye Bio Dunisoft premium servietter inneholder et fornybart bindemiddel laget av mais, sitronskall og annet matavfall.

Dermed kan du faktisk servere gjestene matavfall- i form av fossilfrie premium-servietter med fullstendig fornybart, mykt materiale- Se her

Nytt bindemiddel for Dunicel bordbrikker. Et bindemiddel laget av potetstivelse i stedet for plast. Fullstendig fornybart, elegant materiale. Nytt bindemiddel for Dunicel bordbrikker. Et bindemiddel laget av potetstivelse i stedet for plast. Fullstendig fornybart, elegant materiale. Det beste av alt: Når du har kompostert bordbrikkene, blir de til jord som kan brukes til å dyrke enda mer poteter. Fra potet til potet- det kaller vi sirkulær tenkning!

Se også flere nyheter fra Duni

Se også flere nyheter fra Duni