Denne siden inneholder annonsør innhold.

Nyheter februar 2023

Det er verd å ta en titt i nyhetskatalogen til Orkla Food. Her finner du mye matglede. Alt fra spennende pizza produkter til flere produkter innen  Naturli serien.

De fleste av vinterens nyheter kan serveres til gjestene etter kun noen timers tining. Nå får du ferdigstekte subs, kanel- og hvetesnurrer, kaker og ikke minst hele brød – som faktisk er helt nytt på markedet og et tilbud vi håper vil forenkle hverdagen din.

Nyheter februar 2023

Ikke alle kylling er klekket og oppvokst på samme gård , men det gjør gårdsklekkede kyllingen av rasen Ranger Gold til Vestfold Fugl. På syv utvalgte gårder lever kyllingen det gode liv.

Nyheter februar 2023

Flere spennende nyheter fra Jæder i februar blant annet ny prisgunstig Homstyle Basic hamburger på 150 gr. Det kommer også flere varianter kebab, kylling, bacon og allsidige falafel som kan brukes fra alt fra pizza til kebab. Se mer her.

Nyheter februar 2023

Blant nyhetene denne våren finner du panini nyheter, calzone, Mozzarella varianter, lokale fiske varianter og Norsk eplesider.

Nyheter februar 2023

Mange spennende nyheter fra HOFF i dette nyhets vinduet blant annet HOFF Hash Browns med mange bruksområder også søt Churros som er en enkel og lettvinn dessert. Også kommer vi med en ny type Fries som er ekstra sprø.

Unn dine gjeste litt Dansk hygge

Som Danmark eldste merke er Tulip en kjent merkevare når det kommer til smak og kvalitet, men de aller fleste produktene som selges i Norge er produsert med Norsk kjøtt.

De gode og velsmakende Tulip-produktene produseres av Danish Crown. Danish Crown står bak en rekke kjente og populære merker, spesielt når det kommer til bacon, pepperoni, pålegg, pølser og salami.

Blant Danish Crown sine merkevarer finner du Mou, GØL, Steff Houlberg og Den Grønne Slagter. I Norge finner du alle produktene våres under Tulip.Nyheter februar 2023

Blant nyhetene denne våren finner du halal produkter innen kylling og biffkutt. Ellers pepperoni i skiver og to varianter skinke.

Se mer her.

Et sikkert vår tegn er når det kommer vår katalog fra Henning Olsen. Her finner du nyheter med smaker fra Freia også kalt «the Big 5» og ny og bedre variant av klassikeren krone is.

One-Shot senker nå prisen på konseptet til 24.900 kr eks mva, eks frakt. Dette senker barrieren for kjøp/finansiering, og gir deg mulighet til å servere fantastisk god is på en utrolig enkel måte.

One-Shot er et lukket kapselsystem med 15 fantastiske varianter av italiensk is, frozen yoghurt og sorbet (laktosefrie). Kapselen gjør at det i utgangpunktet ikke er kontakt mellom isen og dispenseren. Dette gjør også sitt til at renholdet er minimalt og supert med tanke på matsikkerhet. One-Shot gir dere muligheten til å enkelt servere tre typer iskrem på en rask og enkel måte. Våre Il Primo produkter er laget etter originale italienske oppskrifter, og det benyttes råvarer av beste kvalitet. Konseptet inneholder ismaskin, temperert fryser og markedsmateriell.

Se mer info om pris og konseptet her og steg for steg

Om du ønsker mere informasjon eller ønsker å bestille, så ta kontakt med Geir:  

Geir Thorsen

98299104

geir@one-shot.no

Nyhet! I 2023 får du smaken Blåbær Sorbet.

Nytt Webinar til våren med Svinnkompetanse

I løpet av vår vil det bli arrangert nytt Webinar for NGS sine medlemmer.

Dette kurset vil inneholde:

 • Hvem underslår, og hvorfor?
 • Hvordan beskytte seg mot underslag?
 • Vanlige underslagsmetoder, og hvordan man kan avdekke disse.
 • Håndtering av mistanke og sak.

Les mer om Svinnkompetanse her

Se folie sortimentet til UNIL+

Unil+ har nå gleden av å ha Wrapmasters velkjente premium dispensere og – tilbehør i vårt sortiment og er dermed en totalleverandør av denne type produkter til våre kunder. Trykk på katalogen og finn ut mer.

ASKO har alt du trenger av meieriprodukter!

Du kan få samlet alt du trenger på en bil, med en levering og du mottar kun en faktura. Enkelt, lønnsomt og effektivt!

Is fra Iskremgården på Jæren!

I mer enn 10 år har familien Waldeland Høiland fra Vigrestad på
Jæren levert all iskrem til Unil+. Bruk av lokal melk fra egen gård og gårdene omkring gir kortreist is og nær tilknytning til produktutviklingsprosessen
med nye smaker og kombinasjoner.

Unil+ har hele 14 varianter i dagens sortiment, som spenner fra
kjente smaker som sjokolade og vanilje, til nye, mer eksotiske
varianter som einebær, sviske- og portvin, og en frisk eple sorbet.
Isen passer like godt alene som den er, eller sammen med tilbehør som komplimenterer og løfter den totale smaksopplevelsen.
Vel bekomme!

Glutenfrie produkter fra ELDA!

Er du på jakt etter nye glutenfrie produkter se hva ELDA kan tilby!

I dag har bedriften over 200 glutenfrie produkter i sortimentet sitt. ELDA samarbeider med blant annet med Pizzabakeren, Asko og dagligvarehandel i Hordaland, Rogaland, Telemark, Agder og Vestfold.
Nå har du muligheten til å bestille ELDA produktene fra ditt ASKO lager. Se utvalget her

Sjekk ut Basic produktene fra Vestfold Fugl !

Vestfold Fugl Basic er vår serie med det rimeligste alternativ.
Produktene blir injisert med en lake som inneholder blant annet
salter, det gir en jevn og godsmak gjennom hele produktet.
De blir også robuste og saftigere og dermed blir det lettere lyktes
med.

Råvarene kommer fra Aktive gårder på Jæren og er produsert
etter de strengeste kvalitetsrutiner på vårt BRC –AAsertifiserte
anlegg. Videre er de singelfryst som gir fleksibilitet
med tanke på opptining, mindre svinn og kortere tinetid.

Produktene ligger i sortiment 10 som også gir faktura rabatt.

Les mer om produktet her.

Nytt & forbedret dispensersystem.

En meget brukervennlig, driftssikker og fleksibel løsning med kvalitet i alle ledd!

Finnes som berøringsfri og manuell dispenser. Se produktark her og video.

Se modellene som ligger inne i askoservering

Nyhet fra Coca-Cola.

Fra september av vil Coca-Cola sine flasker produsert i Norge få nye korker. De nye skrukorkene er festet til flaskene, slik at de blir hengende på flasken også etter at den er åpnet. Endringen vil skje gradvis, men våre største merkevarer inkl. bl. a. Coca-Cola, Fanta og Sprite, vil være noen av de første produktene man vil finne med nye korker. I løpet av 2023 vil vi ha byttet til nye korker på alle flaskene våre.

Endringen gjennomføres for å imøtekomme EU-direktivet for engangsartikler, som krever at korker på alle engangsflasker må festes til flaskene innen 2024. Hovedformålet med endringen, er å bidra til at mindre plast havner på avveie i naturen.

Peppermarinert kyllingfilet Sous Vide fra JÆDER.

Dette produktet har mange bruks områder:

 • Påsmurt i focaccia, ciabatta o.l. Sammen med aioli eller cole slaw, en spennende salatblanding, soltørket tomat og rødløk
 • Salater og Poke Bowls
 • Riv gjerne kyllingfileten i biter. Da blir det et rustikk og tøft utseende. Legges så på toppen av salaten. Kyllingbitene kan selvsagt også stekes litt på for å ha de i en lun salat.
 • Suppe
  • Egentlig nærmest hvilken som helst suppe. Putt tynne skiver av kyllingen i suppa rett før servering.
 • Kyllingfilet med stekte grønnsaker
 • Stekes varm. Serveres med peppersaus, stekte grønnsaker (broccoli, gulrot, paprika og løk) og stekte småpoteter (middelhavskrydder)
 • Baconsurret kyllingfilet
 • Surre bacon rundt fileten, brunes i panne og stekes i ovn. Serveres med soppsaus, duchessepoteter og smørdampet broccoli med havsalt.

Se oppskriftshefte her . EPD nr 5923032

Gjør det enklere å spiste grønt!

Gjennom de siste 20 årene har Findus bygd opp en stor kompetansebase innenfor plantebasert mat. Vi ønsker å gi denne kunnskapen videre til våre kunder og samarbeidspartnere slik at det blir enklere, lettere og mer inspirerende å jobbe med løsninger innenfor plantebaserte råvarer. Ler mer om dette her .

Trenger du tips til vegetarretter på menyen finner du Findus kontakten i ditt distrikt her

SKÅRET – en helt ny måte å oppleve iskrem på

Hos Hennig-Olsen Is er vi alltid utforskende, kreative og lekende når det gjelder smak. Vi mikser, blander og oppdager. Toppinger, crumbles, strøssel, biter, bær og sauser kan blandes på uendelige måter. Det er slik vi fant fram til Skåret.

Servere dine kunder en veldig god is, pent på en tallerken, og du kan velge mellom 14 forskjellige smaker! Les mer om hvilken smaks varianter som finnes her