Denne siden inneholder annonsør innhold.

Carepacks Julegave Sunnere Julesnacks

En gave med trippel omtanke til ansatte, samarbeidspartnere eller noen du glad i! Life,Energy&Care er en pakke som kombinerer smakfulle godbiter og veldedighet. Perfekt som gave til en som har alt. For hver pakke du kjøper, sender CarePacks 1 nødrasjon til UNICEFs arbeid for underernærte barn. Gaven er pakket av arbeid- og inkluderingsbedrifter i Norge. På denne måten bidrar vi til å opprettholde verdifulle arbeidsplasser for mennesker som trenger varig tilrettelagt arbeid. Sunnere julegodt + Veldedighet + Sosialt ansvar = CarePacks julegave. Les mer her

ASKO har alt du trenger av meieriprodukter!

Du kan få samlet alt du trenger på en bil, med en levering og du mottar kun en faktura. Enkelt, lønnsomt og effektivt!

Julefavoritt fra Starbucks

Starbucks Red Cup White Chocolate Mocha har etablert seg som en julefavoritt blant forbrukere i Norge. Den er tilgjengelig hos din ASKO grossist frem til uke 52. Se mer info her.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon:

Monica Vollan
KAM Foodservice
TLF: 907 91 685
E-post: monvo@arlafoods.com

Glutenfrie produkter fra ELDA!

Er du på jakt etter nye glutenfrie produkter se hva ELDA kan tilby!

I dag har bedriften over 200 glutenfrie produkter i sortimentet sitt. ELDA samarbeider med blant annet med Pizzabakeren, Asko og dagligvarehandel i Hordaland, Rogaland, Telemark, Agder og Vestfold.
Nå har du muligheten til å bestille ELDA produktene fra ditt ASKO lager. De er også med på ASKO kampanjen. Se utvalget her

Sjekk ut Basic produktene fra Vestfold Fugl !

Vestfold Fugl Basic er vår serie med det rimeligste alternativ.
Produktene blir injisert med en lake som inneholder blant annet
salter, det gir en jevn og godsmak gjennom hele produktet.
De blir også robuste og saftigere og dermed blir det lettere lyktes
med.

Råvarene kommer fra Aktive gårder på Jæren og er produsert
etter de strengeste kvalitetsrutiner på vårt BRC –AAsertifiserte
anlegg. Videre er de singelfryst som gir fleksibilitet
med tanke på opptining, mindre svinn og kortere tinetid.

Produktene ligger i sortiment 10 som også gir faktura rabatt.

Les mer om produktet her.

Nytt & forbedret dispensersystem.

En meget brukervennlig, driftssikker og fleksibel løsning med kvalitet i alle ledd!

Finnes som berøringsfri og manuell dispenser. Se produktark her og video.

Se modellene som ligger inne i askoservering

Nyheter fra uke 38.

Se spennende nyheter fra Baxt i uke 38

Kort summert strømstøtte

Både regjeringen, LO, NHO og Virke har vært involvert i arbeidet som gjelder strømstøtte. Det er anslått at ordningen vil hjelpe om lag 20 000 bedrifter. Les en oppsummering her.

Nyhet fra Coca-Cola.

Fra september av vil Coca-Cola sine flasker produsert i Norge få nye korker. De nye skrukorkene er festet til flaskene, slik at de blir hengende på flasken også etter at den er åpnet. Endringen vil skje gradvis, men våre største merkevarer inkl. bl. a. Coca-Cola, Fanta og Sprite, vil være noen av de første produktene man vil finne med nye korker. I løpet av 2023 vil vi ha byttet til nye korker på alle flaskene våre.

Endringen gjennomføres for å imøtekomme EU-direktivet for engangsartikler, som krever at korker på alle engangsflasker må festes til flaskene innen 2024. Hovedformålet med endringen, er å bidra til at mindre plast havner på avveie i naturen.

Tid for vilt på menyen!

I askoservering finner du mange godbiter både ubearbeidet og bearbeidet.

Her finner du varianter av vilt kjøtt. Av lam ligger det inne frystferskt og bearbeidet.

Nyheter fra Aass bryggerier!

I nyhetskatalogen finner Cocktails som er beregnet på utelivsbransjen.

Se nyheter som HIMKOK og åres jule varianter i katalogen her

Peppermarinert kyllingfilet Sous Vide fra JÆDER.

Dette produktet har mange bruks områder:

  • Påsmurt i focaccia, ciabatta o.l. Sammen med aioli eller cole slaw, en spennende salatblanding, soltørket tomat og rødløk
  • Salater og Poke Bowls
  • Riv gjerne kyllingfileten i biter. Da blir det et rustikk og tøft utseende. Legges så på toppen av salaten. Kyllingbitene kan selvsagt også stekes litt på for å ha de i en lun salat.
  • Suppe
    • Egentlig nærmest hvilken som helst suppe. Putt tynne skiver av kyllingen i suppa rett før servering.
  • Kyllingfilet med stekte grønnsaker
  • Stekes varm. Serveres med peppersaus, stekte grønnsaker (broccoli, gulrot, paprika og løk) og stekte småpoteter (middelhavskrydder)
  • Baconsurret kyllingfilet
  • Surre bacon rundt fileten, brunes i panne og stekes i ovn. Serveres med soppsaus, duchessepoteter og smørdampet broccoli med havsalt.

Se oppskriftshefte her . EPD nr 5923032

Nyheter fra DUNI

På tide å se fremover mot julebord sesongen. Mange har allerede forhåndsbestilt fra jule sortimentet fra DUNI, men om du ikke har gjort dette enda er det enda mulighter for det. Fra 19 september er produktene tilgjengelig hos din ASKO avdeling.

Crystal glass gir nytt liv til det som ellers ville vært avfall. De er laget av 100 % RPET (Resirkulert PET). Enda bedre, de er krystallklare – noe som gjør at alt de inneholder ser fristende ut. For å toppe det hele kan du forsegle dem med en Duniform® DF5-maskin for å maksimere hygienen og forlenge holdbarheten.

Vi har også fått samlet total sortimentet til DUNI i egen ASKO katalog.

Vi er stolte av å presentere våre nye og spennende produkter og konsepter. De leverer både på smak og kvalitet. Våre produktportefølje blir enda større, og vi håper du lar deg friste og inspirere fra nå og frem til jul.

Gjør det enklere å spiste grønt!

Gjennom de siste 20 årene har Findus bygd opp en stor kompetansebase innenfor plantebasert mat. Vi ønsker å gi denne kunnskapen videre til våre kunder og samarbeidspartnere slik at det blir enklere, lettere og mer inspirerende å jobbe med løsninger innenfor plantebaserte råvarer. Ler mer om dette her .

Trenger du tips til vegetarretter på menyen finner du Findus kontakten i ditt distrikt her

Nyheter!

Mange spennende nyheter fra Lantmännen.

Vil du være en pioner innen gatemat? Da bør sette verdensnyheten naantabrød på menyen! Brødet kombinerer smaken av indisk naan med brukervennligheten til folkefavoritten pitabrød. Mer om naantabrødet her.

Vi har en rekke smakfulle nyheter denne høsten, som inkluderer alt fra grove, glutenfrie porsjonsbrød til himmelsk kardemommebakst. La deg inspirere her. Trenger du smøre tips finner du din kontakt person her.

SKÅRET – en helt ny måte å oppleve iskrem på

Hos Hennig-Olsen Is er vi alltid utforskende, kreative og lekende når det gjelder smak. Vi mikser, blander og oppdager. Toppinger, crumbles, strøssel, biter, bær og sauser kan blandes på uendelige måter. Det er slik vi fant fram til Skåret.

Servere dine kunder en veldig god is, pent på en tallerken, og du kan velge mellom 14 forskjellige smaker! Les mer om hvilken smaks varianter som finnes her